Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Υποκατάστημα Decomagia στα Χανιά.

Μετά απο πολύ αγώνα καταφέραμε να δημιουργήσουμε και στα Χανιά μας το δικό μας υποκατάστημα Decomagia που βρίσκεται στην οδό Ιωνίας 7 παραπλεύρως κτελ.
Εδώ θα βρείτε όλα τα υλικά για την τεχνική του decoupage (χημικά υλικά,χαρτοπετσέτες,ριζόχαρτα,ακρυλικά,χρώματα για ύφασμα,πάστες 3d κ.τ.λ.).
Επίσης  σεμινάρια για αρχάριους και προχωρημένους.(Τα σεμινάρια μας μπορείτε να τα δείτε στην προσωρινή μας σελίδα   http://decoupageshopchania.wix.com/decupage#!events/c8hd
Το κατάστημα μας λειτουργεί σαν εργαστήρι και όχι με ωράριο καταστημάτων.
Καθημερινά είναι ανοικτό απο 11:00-14:30 και τα απόγευματα που γίνονται τα σεμινάρια.
Τηλ Επικ.6976987178 Βικτωρία
Σας περιμένουμε στο ζεστό μας χώρο να λύσουμε μαζί κάθε απορία σας .

4 σχόλια:

  1. Στο ταξίδι μου στα Χανιά εντός των ημερών θα είστε οπωσδήποτε ένας αγαπημένος προορισμός!
    Θα τα πούμε απο κοντά...
    Χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ και θα περιμένω με μεγάλη μου χαρά να σας γνωρίσω απο κοντά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το καλοκαιρι που ερχεται τελη ιουλιου θα βαφτισω τη κορη μου,και ειχα την ιδεα να παρω μικρα μπουκαλακια που θα τε γεμισω τσικουδια και θελω απεξω να κανω ντεκουπαζ....θελω υλικα να βρω και ιδεες και συμβουλες απογευματινες ωρες μπορω κυριως να κατεβω χανια τι ωρες μπορω να σας βρω και πισω απο το κτελ που ακριβως???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το καλοκαιρι που ερχεται τελη ιουλιου θα βαφτισω τη κορη μου,και ειχα την ιδεα να παρω μικρα μπουκαλακια που θα τε γεμισω τσικουδια και θελω απεξω να κανω ντεκουπαζ....θελω υλικα να βρω και ιδεες και συμβουλες απογευματινες ωρες μπορω κυριως να κατεβω χανια τι ωρες μπορω να σας βρω και πισω απο το κτελ που ακριβως???

    ΑπάντησηΔιαγραφή